Weeiiihh :)))

Idag var det dressyr träning för Anna Dufva igen som alltid på måndagar. I uppvärmningen var han jättefin redan från början och var med på noterna och ställde igenom sig helt i båda sidorna, jättenöjd med detta. Sedan de första 5 minutrarna av träningen var han sådär hispig och spände sig, fokusera inte alls på mig. Men det gick över efter ett tag och han blev jättefin verkligen.

Mycket fokus låg på hans bakbensaktivitet att han inte får släppa energin i dom, även mkt tempoväxlingar, de svåraste är när man ska samla då han dör med bakbenen och så ah. Men gick super sedan! Träna aven mkt på öppnor, slutor, skänkelvikningar och det gick jättebra :D Helt över förväntan!

I galoppen var han sjukt fin!! Öva även på den förvända idag, han blev lite öppen i formen men höll galoppen hela tiden och var jätteduktig! Vi får bara ta och träna lite mer på den förvända så går det nog bra! Efter det så i den rätta galoppen vart han underbart fin och i traven helt fantastiskt! När man får igång hans bakben får han mkt bättre steg också och det är så roligt att rida honom när han är såhär fin som idag! :D

Det går väldigt mkt upp och ner nu men det är de dagar som idag som får en att vilja fortsätta!


Såhär såg Patchen ut idag :)


Nuuuutte såååå söt i hans gullerutiga fleece :')))


Ah efter ridpasset dårå.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0