Gud vill nog inte

Att jag ska tävla. Fan skithelvete alltså. Varför ska det hända just NU? När han går som bäst liksom...

Igår efter träningen när jag skulla smörja på vaselin vid mungiporna som jag alltid gör, upptäckte jag en hård liten knöl strax ovanför mungipan på höger sida. En exakt likadan som han hade efter Brolöten. Då trodde vi ju att det var något insektsbett eller liknande, men nu finns det inga insektes så det måste vara pga ngt annat.

Det ända sättet att få det gå ner är att inte rida, så gjorde vi förra gången, vilket betyder att jag inte kommer kunna tävla på söndag. Känns så förjävligt surt att det liksom ska hända just nu... när allt gått så bra och jag verkligen taggat till tävlingen.

Några kunniga vuxna i stallet bad jag kolla på det idag och de sa att det förmodligen var pga bettet. Så de sa att jag skulle prova rida idag ändå på hackamoret. För risken var ju att det skulle gå upp och bli köttsår som förut (tills då tidigare idag var det fortfarande ej ett öppet sår).

Men till det typiska nu, efter jag ridit hade såret gått upp, bara lite men ändå och det var lite blodigt och så. Sen var även överläppen på högersidan svullen och han ömmade ännumera. (Jag upptäckte det först när han reagerade så starkt när jag smeta på vaselinet). Fast egentligen när man rider borde ju svullnaden gå ner?

Sen iallafall så kom även fram till att såfort det läkt så ska jag byta bett till ett antingen tredelat med fasta ringar (äggbett) eller ett rakt stångbett med fasta ringar. Så båda betten ska vi köpa i veckan. Men så länge kan jag (kanske) rida på hacket.


Fina killen hoppas du blir bättre snart♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0