Torsdagen ridpass 3/11

Red dressyr i stora och det började bra. Var noga med blicken och vägarna och red mkt tagen bakdel på volten för att få honom lite mer loss. I början fattade han inte så mkt vad han skulle göra men sen gick det jättebra och i galoppen med. Var väldigt nöjd då.

Men sen efter vi tränat lite på serpentinerna som förövrigt vart kassa men sedan lite bättre så iaf blev han rädd för ALLT på marken -.- Det började när jag började träna på galopp delen i programmet han far åt sidan och upp i luften för nertrampade bajshögar osv sen när jag vände snett igenom i galopp fick han typ ryck och bytte galopp och rakt upp i luften studsa, vart sur när han höll på så och bättre blev det icke så ridpasset som börjat bra slutade katastrof riktigt tråkigt att det blev så.

Hatar verkligen att han börjat sina fixideer om marken nu och vara så jäkla skygg för skitsaker, sen juste när vi precis gått in i ridhuset låg ett plank med målade grisar (wtf?) på marken och han kasta sig åt sidan och vart HEELT skraj, rulla halft med ögonen och darra på tå liksom... Sen när jag gick fram med honom för att nosa så var det visst inget längre. -.- fattar inte vrf han gör så.


Fin är du alltid iaf <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0