Dagens ridpass 30/11

Idag blev det dressyr igen, var mkt andra när jag kom så valde att inte ta bommarna denna dag. Gjorde som på kursen och det mesta förutom galoppen gick bättre! Bakdelsvändningarna gick bättre och i ryggningarna kom han ner mer i formen och slappna av bättre samt förstod hjälperna mkt snabbare! Jättenöjd över han framsteg! 

I  traven gick det jättebra eller det ända var vänster sluta, fick inte igenom ställningen ordentligt de första gångerna och han vinga med baken. Men sen 3e gången gick det också bra! :) I galopparbetet gick det bra till en början men sen när lilli kom in och tog fram sockerbitar och ett hinder blev han jättespänd och tittig för vad hon höll på med.

Jag tappa också lite fokus pga det sen var de enkla bytena på 8volten bättre men sen på rakt spår inte alls bra. Eller han fatta rätt (dvs den jag ville) alla gånger men var lite öppen och spänd i formen. Sen var serpentinerna inte alls så bra, vägarna blev snäva och tappa helt galoppen fick till och med avbrott 2 första gångerna... Inte nöjd med galoppen men resten var bra, han har tex aldrig varit så fin loss och mjuk i traven åt båda hållen! Eller så fin har han varit nu de senaste veckan. Plus att han börjat bli finare i vänstergalpppen än höger.


(inga nya bilder)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0