Dagens ridpass 14/11

Idag var det träning för Anna Dufva. Han var nog trött från igår för han var lite seg och inte lika allert som han brukar vara annars. Men han var väldigt fin och rund i sin form, tänkte på att få fram nosen på honom då han kan bli lite kort i formen. I traven tränade vi på öppnor, slutor, flytta in och ut baken på volt samt skänkelvikningar på hela diagonalen men i trappsteg, alltså flytta några steg sen rakt fram några steg sen flytta igen osv. I högervarv går allt jättebra men i vänster tkr han det är lite jobbigare. Men det blev bättre o bättre :)

I galoppen gjorde vi lite nytt vilket var kul! Först träna vi på samling som innan och korta galoppstegen. Det gick bra sen la vi in 10 diametersvolter på låbgsidan, han var lite klurig, ville mest bara vika halsen och bli öppen i formen. Men det blev också bättre. Sen sist tränade vi på enkla byten!

Det var helt nytt för mig och patch, innan har vi tränat skritt-galopp-skritt men i alla avsaktnigar har det blivit några travsteg, vilket det även blev nu. Men det var ok för det tar tid att lära säger Anna, men iaf sen i skritten gick det asfort så tänkte på att få honom lugn och slappna av mellan galopperna. Han vart rätt spänd o lite öppen i sin form men är ändå nöjd! Han var superduktig :D red som på en 8 volt när vi träna på de enkla bytena.









Patchisen så söt efter träningen! Kolla va mörkt btw :o

dueee beeest :)

Kommentarer
Postat av: Jessica - Satsande ridskoleryttare

Asså, jag måste bara säga det här men din ponny är sjukt fin! :O Jag älskar skäckar ^^, och han är typ EXAKT sån skäck som man bara kan önska sig!

Kan säga såhär att du är väldigt lycklig lottad att du har honom ^^

2011-11-24 @ 19:15:11
URL: http://djriders.blogg.se/
Postat av: natalja och ridtravaren hillbilly (:

guud va fin häst du har!! superfin! :)

2011-11-27 @ 12:35:23
URL: http://ltotheove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0