Dagens ridpass 5/6

Red som sagt dressyr idag och hade gjort Patchisen extra fin idag med knoppar och allt. Ridpasset vart blandat lite som igår. I början i uppvärmningen kändes det helt ok förutom i galoppen, han sköt ut sin bog och tryckte sig mot staketet på ena delen av volten och tryckte sig inåt på andra delen. kändes lite bättre än igår men fortfarande inte lika bra som det var förut ett tag.

Sen efter skritt pausen så funkade det inte att gå på volten i trav eller galopp utan att han skulle trycka sin bog ut eller in samt vara helt stel och ha en oflyttbar bakdel. Usch det var verkligen så jobbigt och gjorde mig så omotiverad, sen när jag då gick ut på rakt spår fast innanför spåret så höll han på att småtvära och sådar som han gör ibland.

Höll på ganska länge för att få bort det där och det gav verkligen resultat! Han blev så himla fin i slutet, det har aldrig gått så bra i vänster varv i traven som det gjorde idag :') Han var så mjuk och formade sig så lätt och bra, ibland hackade det upp sig men bara några steg sen blev han sådär fin och mjuk igen. Kortfattat kan man säga att galoppen går bakåt men traven framåt.

Fler bilder kommer imorgon.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0