Busritt

Som sagt fick det alltså bli en busritt idag. Kände att det också kan vara nyttigt att ibland bara släppa all press på att prestera och ha riktigt roligt båda två. För det var riktigt kul! Jag red runt lite överallt, ingen speciell runda, försökte upptäcka en väg in till en jättestor och fin gräshage att rida i men hittade ingen ingång så då red jag tillbaka.

Travade och galopperade där det passade och till sist red jag in till Ekhagen och galopperade i fullt ös fram och tillbaka några gånger. Han verkade tycka det var kul. Sen en gång när det kom en springare bakom så blev han typ rädd och sköt iväg som en kanonkula i värsta galoppen men lugna ner sig rätt snabbt igen.

Haha gulleplutten, samma sak hände igen en gång påvägen hem men vet inte varför, det varade bara kanske 5 galoppsprång sen stencool igen, knasponny. Sket fullständigt i formen idag och lät honom gå som han ville, krävde inget jobb av honom, hade bara stilla och stadig hand. Hoppas han inte alltid tror att det kommer vara såhär när vi rider ut bara, han tagga till ordentligt iaf ;)




































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0