Lång kalaskul dag

Nu är jag hemma från en lång dag. Sarah följde som sagt med till hesten idag, Hanna kom inte med. Hade jätteroligt, först så red vi till Mörtnäs hagar (roffes äng). Där red jag rätt oseriöst och flummade lite, hade kul, hoppade stockarna, galopperade runt osv. Barbacka med shorts och hackamore. Sen fick Sarah också sitta upp och hoppa lite stockar och busa! Blev grymt härliga bilder! Har också världens snällaste häst så vi gjorde lite allt möjligt!

Sen så när vi ridit så spolade vi av patchisen och gick ner med honom till hagen. I sjön i hagen där hästarna har sitt dricksvatten så badade vi och chillade lite. Sen försökte vi ta lite fina bilder med hästarna men de ville inte riktigt lyfta sina huvuden från gräset xD Men några blev ju bra och vissa rätt roliga. Efter ett tag så gick vi upp igen och åt mackor, sen smorde hon all min läder utrustning :D.

Vet inte vad mer vi gjorde men efter det iaf så gick vi ner och hämtade upp patch igen för att bada med honom i havet. Han var väldigt motvillig och backade osv. Ville inte alls gå i. Så efter ett tag så hoppade jag av och så ledde vi honom in och berömde för varje steg framåt han tog och tillslut var han i och drack och plaskade. Vevade mkt med frambenen och vattnet nådde honom upp till magen. Sen så kunde vi ju inte göra så mkt mer så vi red hem igen till hagen. Allt tog ju sin lilla tid så vi var hemma runt 9.

Det togs över 800 bilder, så ska lägga upp dem i omgångar!




Så jäkla grymt härlig känsla att håret bara flyger!



















När sarah rider lite:









(Ovan) Haha nutte blev rädd för ngt och skygga xD















Det kommer MASSA mer imorn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0