Uteritt med Julia! :)

Idag blev det uteritt ist för bommarabete, skulle bli för trångt med flera andra i lilla ridhuset. Jag red ut med Julia och det var jättkul! Elr lite läskigt och obehagligt ibland med tanke på den här knivhuggs mordförsöks presonen som fortf är lös. Men iaf först red vi till lindholms stationen och red på den asfalterade långa slingan brevid järnvägen och spåret i bara skritt.

Malou var väldigt spänd och tittig så vi fick lite problem ibland då hennes rädslaa smitta av sig på Patch och han var väldigt spänd för det mesta. Sen var det några bildårar som var nära att köra på Julia när Malou höll på och kasta sig ut mitt på vägen.... Men iaf så skrittade vi där jättelänge och sen påväg hem red vi en liten omvägs runda.

Den hade Julia typ glömt bort att den fanns men den var asbra! Fanns en supergrymt bra klätterbacke som vi skritta uppför 2 ggr! Jättebra och stärkande! Sen vare bra galoppsträckor och Patch skötte sig utmärkt! Var superkul verkligen! Sen var det typ en lite rolig händelse när en tant såg oss över vägen och våra hästar (mest hennes) höll på så sen när vi kom närmare henne fråga hon helt skärrat typ men vart ska ni?? Hahah garva åt de ett tag xD lät säkert inte så kul men det va kul!

Här kmr först nåra muppiga bilder hehe :P
image description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
Var ute i ca 1 och en halv timme xD men skritta typ mer än en timme ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0