Hästens motion idag dårå

Tjenare! Idag så åkte jag till stallet fram och tillbaka själv kommunalt :( Det sög, för as jobbigt att cykla biten till stallet från roslagsbanan... Aja först när jag kom så gjorde jag alla sysslor osv sen hämta jag in min kossa :) Fixa hans rinniga ögon, vaselin vid mungiporna, helosansalva på mulen, borsta ut man och svans fast först dränka med glanssprey så hans fina tjocka svans fortsätter vara lika tjock, och allt annat som jag gör varje dag... Fast lät såret vara helt, han är inte svullen där längre och har fått en finfin skorpa ;)

Sen så satte jag bara på ett schabrak och Hackamoret och skritta ut. Såååå mysigt var det! Men i början var han dö seg men sen när vi kommit en bit så vet jag inte vad som hände men han blev riktigt piggilin och ville trava typ xD Så trava några meter kanske 3-4 gånger. En gång så blev han typ rädd för ngt och som reflex försökte jag stanna honom mitt i hans skyggning, då tyckte han att jag lika gärna kunde ta en flygtur och dök ner med huvudet för att bocka men sen så gjorde plutten inte det iallafall, bara en snurrig vändning xD gylligylli<3

Haha tur för mig iaf xD Red väldigt ovetande om vart vi skulle hade liksom bara en bild på en karta i stallet som visade vart man fick och inte fick rida... Jaja det gick bra, var ute i runt 40 min :)


Påväg...


Haha nutte efteråt, ser jäättetrött ut men de va han inte! ;)


Denna bild på kartan var det jag hade med mig... Nu ser jag även hur fel jag red XD



När jag sedan släpper in Patch i boxen så ser jag detta i hans vattenhink.... 2 flugor på varandra myyyys<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0